Bacșiș record pentru un livrator. În loc de salată a adus burger și cartofi prăjiți

Explozie de veselie și dărnicie în Berceni, după ce un livrator a greșit sever comanda unei familii. Salata pusă de femeie în coșul de cumpărături pentru soțul ei a fost înlocuită cu un burger și cartofi prăjiți, și în loc de apa plată a venit o bere rece.

Femeia bănuiește însă că bărbatul și livratorul ar fi în cârdășie, că la livrare curierul nici măcar nu s-a scuzat, ci a zis ”Vedeți că v-am greșit comanda rău de tot”, apoi i-a făcut cu ochiul și bărbatul a scos 50 de lei, pe care i-a dat livratorului, sub privirile bănuitoare ale femeii.

”Dacă le-a adus, le mănânc, ce să fac. E păcat de ele să se strice”, spune bărbatul generos și cu evident spirit econom. Acesta spune că e doar o întâmplare fericită: ”Chiar aveam nevoie de o bucurie, că mă ține femeia pe dietă de 2 săptămâni, că m-am îngrășat de la lockdown”. Și femeii i-au greșit comanda și a făcut scandal, că nu-i împachetaseră salata cum trebuie, era punga doar închisă și nu capsată.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
27 noiembrie 2020 12:11

Alte articole

Vezi mai mult