Bacul, pretext de a ascunde un adevăr evident: nu doar elevii, ci mulţi români sunt extrem de proşti

Reputatul sociolog Decebal Popescu atrage atenţia că insistenţa cu care elevii care dau Bacalaureatul sunt puşi la zid este doar un mod mârşav prin care presa încearcă să abată atenţia de la un adevăr evident: foarte mulţi români sunt lipsiţi de inteligenţă şi lasă impresia că nu au nici o şansă să îşi revină.

„Cât timp are loc examenul de Bacalaureat, parcă lumea uită cât de tâmpiţi sunt românii”, se plânge sociologul. „Dacă te uiţi pe cine au trimis românii în Parlament, sau cum se înghesuie la promoţii de tigăi sau bormaşini, sau câţi îşi fac poze de cocalari şi piţipoance, te ia cu durere de cap. E plin de români proşti, nu elevii sunt principala problemă a acestei ţări. Prostia e peste tot!”.

„Nu se poate”, a continuat reputatul sociolog, „ca într-o ţară în care presa promovează femei gonflabile pe prima pagină, în care cetăţenii îşi vând votul pentru o găleată şi o sticlă de ulei, în care televiziunile invită în platouri persoane care fac dezacorduri mai des decât clipesc noi să ne găsim să ne plângem de slaba pregătire a elevilor care dau Bacul. Proştii sunt mai deranjanţi şi mai mulţi în alte părţi.”

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
1 iulie 2013 14:42
Citește mai mult despre: BAC

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult