Băhăian a îngropat securea războiului. De vie

După ce temutul interlop Sergiu Băhăian a anunţat că vrea să se împace cu foştii lui rivali, că a îngropat securea războiului, poliţiştii bucureşteni au intrat în alertă maximă. Ei caută acum locul unde Băhăian a îngropat securea războiului.

“Avem surse care ne spun că mafiotul a băgat securea războiului într-un sac şi a aruncat-o în Canalul Dunărea Marea Neagră. Mergem şi pe această pistă, dar pentru început îl credem pe cuvânt, că a îngropat-o”, a declarat un comisar din Poliţia Capitalei.

Potrivit oamenilor legii, este posibil ca securea războiului să fi fost îngropată de vie.

“Din informaţiile noastre, conflictul dintre Băhăian şi rivalii lui era încă viu. Oamenii ăia încă aveau boală pe el de când i-a păcălit cu cecuri false. În aceeaşi situaţie se află şi suporterii echipei pe care o patrona, Gloria Buzău, care la ultimul meci au afişat, în semn de protest faţă de brutalitatea crimelor lui Băhăian, un banner imens pe care scria Buzău nu este Moldova.”

Poliţiştii sunt de părere că securea războiului a avut parte de această soartă crudă din cauză că a fost trădată de un apropiat. Anchetatorii nu au descoperit însă cine a fost coada de topor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
10 februarie 2010 08:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult