Bancherii aşteaptă a doua venire a lui Iisus, ca să învie cei care au murit deşi aveau rate la ei

Din ce în ce mai multe bănci din România îşi obligă angajaţii să meargă zilnic la biserică, ca să se roage pentru o nouă venire a lui Iisus pe Pământ. Bancherii spun că doar dacă învie morţii au şansa să mai recupereze vreun ban de la românii care au decedat înainte de a-şi plăti toate ratele la bancă.

„Ştiţi cum se spune, nu iei averea cu tine în mormânt. Datoria la bancă, în schimb, o iei”, a explicat CEO-ul unei importante bănci din România. „Datornicul care decedează nu scapă de datorie, ci primeşte doar o păsuire până la a doua venire a lui Iisus pe Pământ. Cum a înviat, cum am sărit cu somaţia de plată pe el.”

Discursul bancherilor i-a atras atenţia inclusiv Patriarhului Daniel, care a ţinut să precizeze că, în cazul unei a doua veniri a lui Iisus pe Pământ, Biserica Ortodoxă Română nu va returna sub nici o formă banii plătiţi pentru înmormântări. „Mai degrabă îi taxăm pentru o slujbă de Înviere, decât să le dăm vreun ban înapoi”, a explicat Preafericitul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 martie 2013 11:03

Alte articole

Vezi mai mult