Băncile româneşti au instalat un nou buton de panică, pentru clienţii care vin cu Darea în Plată

Se schimbă regulile de securitate în bănci. Butonul de panică se va apăsa doar când vine cineva cu dosar de Dare în Plată. Băncile au decis să dea jos butonul de jaf, pentru că oricât ar fura hoţii de la ghişee şi din seif, nu se compară cu pierderea produsă de Darea în Plată, explică un bancher.

“Vine moftangiul cu dosarul că n-are bani de rată şi ne trezim proprietari pe o ruină pe care noi am finanţat-o cu 150.000 de Euro, şi nu valorează nici 30.000 pe piaţa reală. Mă tem că s-au dus zilele în care doar băncile trăiau din ţepe”, spune Robert Acrişor, director de sucursală de bancă.

“Unii clienţi apelează la şiretlicuri. Sună, spun că vor să vină să ia un credit de nevoi personale, cu dobândă de 0%*, îşi fac programare şi când ajung în faţa ofiţerului de credite surpriză! scot dosarul că vor să dea casa. Ăştia ar trebui împuşcaţi. De-asta am dublat paza în sucursale, avem de 2 ori mai mulţi boşorogi tebecişti de la 4S Security”, a mai spus bancherul Robert Acrişor.*DAE 174% pe an, la o zi de întârziere îţi luăm casa, sau munceşti 20 de ani doar pentru profitul nostru, pentru care nu plătim taxe în România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 septembrie 2016 11:55
Citește mai mult despre: banci credite darea in plata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult