Dezastru pe DN1 la intrarea în București, din cauza unui număr mare de cocalari infecți care și-au lăsat BMW-urile și Audi-urile acasă și și-au cumpărat autobuze, cu care circulă pe banda unică Ratb. Ideea benzii unice a fost astfel compromisă în cel mai românesc mod posibil.cocalar_autobuz_ratb.jpg

Pentru că își permit, cocalarii și-au cumpărat autobuze Mercedes, în care circulă singuri. Există cazuri de familii de cocalari, în care membrii au fiecare câte un autobuz și încurcă traficul cu coloane de câte 4-5 autobuze, din care răsună manelele date la maxim.

Ca să-și bată joc de cei din jur, cocalarii cu autobuze opresc în stații, dar nu deschid ușile și le strigă: ”Săracilor!”, apoi pleacă mai departe. Un cocalar a fost atât de nesimțit că și-a luat un tramvai, cu care circulă pe linia lui 41 și chiar l-a oprit pe avarii lângă Crângași, ca să coboare să-și ia țigări.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 22.05.2017 14:19 Social

National Cinematografic