Dezastru pe DN1 la intrarea în București, din cauza unui număr mare de cocalari infecți care și-au lăsat BMW-urile și Audi-urile acasă și și-au cumpărat autobuze, cu care circulă pe banda unică Ratb. Ideea benzii unice a fost astfel compromisă în cel mai românesc mod posibil.cocalar_autobuz_ratb.jpg

Pentru că își permit, cocalarii și-au cumpărat autobuze Mercedes, în care circulă singuri. Există cazuri de familii de cocalari, în care membrii au fiecare câte un autobuz și încurcă traficul cu coloane de câte 4-5 autobuze, din care răsună manelele date la maxim.

Ca să-și bată joc de cei din jur, cocalarii cu autobuze opresc în stații, dar nu deschid ușile și le strigă: ”Săracilor!”, apoi pleacă mai departe. Un cocalar a fost atât de nesimțit că și-a luat un tramvai, cu care circulă pe linia lui 41 și chiar l-a oprit pe avarii lângă Crângași, ca să coboare să-și ia țigări.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Monday, 22.05.2017 12:19 Social

National Cinematografic