Banda unică Ratb, blocată de mii de cocalari care și-au luat autobuze ca să poată circula pe ea

Dezastru pe DN1 la intrarea în București, din cauza unui număr mare de cocalari infecți care și-au lăsat BMW-urile și Audi-urile acasă și și-au cumpărat autobuze, cu care circulă pe banda unică Ratb. Ideea benzii unice a fost astfel compromisă în cel mai românesc mod posibil.

Pentru că își permit, cocalarii și-au cumpărat autobuze Mercedes, în care circulă singuri. Există cazuri de familii de cocalari, în care membrii au fiecare câte un autobuz și încurcă traficul cu coloane de câte 4-5 autobuze, din care răsună manelele date la maxim.

Ca să-și bată joc de cei din jur, cocalarii cu autobuze opresc în stații, dar nu deschid ușile și le strigă: ”Săracilor!”, apoi pleacă mai departe. Un cocalar a fost atât de nesimțit că și-a luat un tramvai, cu care circulă pe linia lui 41 și chiar l-a oprit pe avarii lângă Crângași, ca să coboare să-și ia țigări.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
22 mai 2017 12:19
Citește mai mult despre: autobuze banda unică cocalari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult