Banerele publicitare de pe site-uri, mai agresive şi mai periculoase decât maidanezii

După câinii comunitari, un pericol şi mai mare atentează la sănătatea populaţiei: banerele publicitare de pe site-uri. Deşi nu există o statistică oficială a numărului de persoane agresate de banerele publicitare, specialiştii susţin că numărul victimelor se ridică la câteva milioane.

“Acum câţiva ani, banerele publicitare nu reprezentau o problemă. Cu timpul însă s-au înmulţit necontrolat şi au devenit din ce în ce mai agresive. În plus, te agresează în haită, şansele să scapi nevătămat vizual sunt practic inexistente. Din ce în ce mai mulţi români se gândesc serios să renunţe la internet, din cauză că le e frică să mai deschidă un site”, susţin activiştii anti-banere publicitare.

Cel mai ridicat grad de agresivitate îl prezintă banerele cu sonor. Mai ales acum, pe măsură ce se apropie sărbătorile de iarnă, când banerele încep să scoată sunete înfiorătoare: jingle-uri, zurgălăi, colinde cu Hruşcă sau, mai grav, cu Fuego.

Parlamentarii urmează să decidă în regim de urgenţă dacă banerele publicitare vor fi eutanasiate, cum doresc majoritatea românilor, sau duse în adăposturi special amenajate, care să funcţioneze exclusiv off line.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 noiembrie 2011 16:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult