Bani aruncaţi! Drumarii au adus un bucătar francez să le spună câtă sare trebuie la deszăpezire

Cheltuielile extravagante din banul public se pare că nu mai contenesc, după ce a ieşit la iveală că drumarii au adus un bucătar din Franţa pentru a stabili exact câtă sare trebuie dată pe drumuri la deszăpezire.

„Am făcut o licitaţie, care a fost câştigată în mod foarte corect de Alain Ducasse, chef la restaurantul Bastide Moustiers Sainte Marie. În caietul de sarcini am specificat: Minim 2 stele Michelin, experienţă cu sarea în bucate, disponibilitate program prelungit. Eu zic că am fost foarte transparenţi”, declară Robert Acrişor, organizatorul licitaţiei.

Drumarii susţin că deşi preţul contractului este de câteva milioane de Euro, situaţia deszăpezirii nu poate fi lăsată pe mâna oricui şi că de data asta cei de la deszăpezire au acţionat cu maximă răspundere.

„Doar nu era să-l luăm iar pe maestrul Petrişor, că ăsta de 20 de ani nu dă decât cu sare extrafină. Păi, aşa nu faci nimic. Francezul dă numai cu sare grunjoasă, de mare. Aia e foarte scumpă, dar eu zic că face toţi banii”, a mai declarat Robert Acrişor.

Scris de Ionut
27 noiembrie 2013 10:11

Alte articole

Vezi mai mult