Mobilizare record! Un medic care avea nevoie să deschidă un spital nou pentru copii s-a săturat să aștepte bani de la stat. S-a deghizat în călugăr a spus că e nevoie de bani pentru o biserică, iar donațiile individuale și finanțările de milioane din bugete publice au început să curgă.

gagiu_in_pat_spital.jpg

Inițial, văzând cât de mult dau autoritățile și oamenii pentru o biserică, am realizat că voi strânge repede banii de spital și am zis să-i fac să dea mai puțin. Le-am spus că vreau să fac o biserică micuță, dar ei se opuneau, ziceau că dacă tot o facem s-o facem mare, uriașă, cu acoperiș de aur!”, susține Victor T, medicul descurcăreț.

”După ce am strâns banii pentru spital și am început lucrările, le-am trimis tuturor celor care au donat bani câte o scrisoare de mulțumire, spunându-le adevărul, dar reacțiile lor m-au cam mirat. Oamenii de rând m-au înjurat de mamă și de Hristos, iar autoritățile mi-au făcut dosar penal, au confiscat banii și terenul pe care urma să fac spitalul și au dat banii și terenul BOR-ului, ca să facă ei biserică acolo, că cică așa se cuvine și așa vrea și Dumnezeu”, a mai declarat medicul.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 27.03.2016 09:41 Social

National Cinematografic