Banksy de București. Opelul unui român s-a făcut franjuri imediat după ce l-a cumpărat

Happening cultural sau căzătură? Un român care și-a cumpărat un Opel de pe Autovit a trăit o experiență suprarealistă. Mașina lui a început să se facă franjuri, exact ca pictura lui Banksy după ce fusese vândută la Sotheby`s. Uimiți, turiștii străini au pozat procesul artistic de decompunere și l-au dat pe Facebook.

”Când i-a căzut alternatorul peste planetară, am simțit instantaneu angoasa culturală a exponenților europeni multiculturali sub asaltul presiunilor externe ale civilizațiilor alternative”, a spus un turist.

”Nu știam că scena culturală bucureșteană e atât de eclectică. La 50 de metri de Opelul dezmembrat era o gaură în asfalt care semăna perfect cu harta Manhattanului. Am rămas fermecată de abilitatea românilor de a lua lucruri obișnuite și de a transmite un mesaj cu ajutorul lor”, spune Agatha Hoffenbauer, critic de artă.

Șoferul a fost invitat să expună Opelul la o galerie din Viena și cineva i-a oferit chiar 3500 de Euro pe ea, dar acesta spune că mai așteaptă, că poate o vinde pentru piese și că a dat deja oglinzile cu 60 de euro și husa schimbătorului cu 20 de euro.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 octombrie 2018 14:46
Citește mai mult despre: arta Banksy cazatura Opel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult