Bărbat bănuit de grave probleme psihice! Ar fi spus că vrea să-și crească copiii în România

Nebunii se plimbă printre noi și nici măcar nu remarcăm cât de grave sunt probleme lor psihice. O dovedește cazul unui bărbat de 34 de ani, tată a doi copii, care spune ori de câte ori are ocazia că el vrea să-și crească ambii copii în țară, că România este țara perfectă pentru ei și că toți cei care aleg să nu gândească ca el sunt niște lași.

”Desigur, nu oricine are expertiza necesară ca să diagnostizeze o persoană cu grave probleme psihice, dar când vorbim de cineva care are declarații atât de halucinante, atât de rupte de realitate, și un copil ar trebui să-și dea seama că are în față un nebun. Nu e nevoie să fii expert ca să constați asta”, spune reputatul psihiatru Decebal Popescu.

”Să spui că viitorul copiilor tăi”, a continuat reputatul psihiatru, ”este într-o țară fără învățământ, fără sistem de sănătate și în care siguranța ta ca cetățean este inexistentă denotă fără echivoc grave probleme psihice. Desigur, afară de cazul în care ești interlop, politician sau angajat la stat, situație în care o astfel de declarație capătă cu totul alte conotații.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 august 2019 11:08
Citește mai mult despre: nebun

Alte articole

Vezi mai mult