Bărbat declarat sănătos după 20 de ani de analize medicale

Doctorii au vrut doar să se convingă că bărbatul este perfect sănătos înainte să-l externeze, fiindcă nu au vrut să-și asume niciun risc. Cum analizele scoteau la iveală nimic suspect, medicii luau hotărârea să mai facă și alte analize, din ce în ce mai complexe. De câte ori veneau rezultatele doctorii erau dezamăgiți că iar n-a ieșit nimic și dădeau vina pe tehnologia învechită. „Eu le spuneam că mă simt excelent, iar ei răspundeau că e bine că sunt optimist, având în vedere situația mea”, ne povestește pacientul Valentin Bădică.

Totul a început în august 1991, când Valentin a adormit pe o bancă într-o stație de autobuz din Craiova, iar un trecător a chemat salvarea, crezând că a găsit un om leșinat pe stradă. Când s-a trezit, Valentin era deja internat la spitalul de urgență din Craiova, plin de perfuzii, suspect de cancer, tuberculoză și epilepsie.

Ca să afle exact ce i-a provocat leșinul lui Valentin, medicii au considerat necesar să-i facă unele analize. După câteva ore pacientul a cerut externarea, însă medicii nici n-au vrut să audă de așa ceva. „Mi s-a spus să stau liniștit, dacă vreau să plec pe picioarele mele din spital. Am vrut să mai spun ceva, dar m-au avertizat să nu mă bag în treaba lor, că cu sănătatea nu te joci. Asta, ce-a fost a fost, bine că sunt sănătos.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
30 august 2011 14:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult