Bărbat suspectat că ar fi în spatele pliantelor cu „dusul gunoiului provoacă autism”

Poliția l-a identificat și capturat pe Marcel Constantin, bărbabul din București suspectat că se află în spatele pliantelor care susțin că „dusul gunoiului provoacă autism”. Acest tip de pliante au fost găsite în cutiile poștale din București în special blocurile unde nu este ghenă de gunoi și trebuie să ieși afară, până la tomberon. 

„Pliantele aveau logo-urile Ministerului Sănătății, Unicef, Uniter, ONU și OMS, puse fără aprobarea respectivelor organizații și instituții. Din păcate nu avem un răspuns clar din partea lor, de exemplu ONU a evitat să condamne gestul, secretarul general domnul Guterres spunând că e discutabil, depinde cât de departe este tomberonul”, au declarat surse apropiate anchetei. 

Pentru faptele sale românul riscă o pedeapsă de până la 6 ani închisoare, nu neapărat pentru că este ilegal ceea ce a făcut ci pentru că a fost prins așa ușor de poliție. „Nu am vrea să spunem că suntem de acord cu ceea ce a făcut, ci doar să atragem atenția și altor amatori care vin cu ideea asta s-o facă mai discret și să nu lase urme, că avem toți de suferit, nu doar el”, spun reprezentanții Poliției. 

7 septembrie 2018 15:01
Citește mai mult despre: afise autism gunoi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult