Bărbați furioși pe prezervativele de la IKEA! Durează o oră să le asamblezi

Val de furie în toată țara, după ce prezeervativele lansate de Ikea au pus în dificultate sute de mii de cupluri. Bieții oameni, fără să realizeze despre ce e vorba, s-au apucat să facă sex după care au scos prezervativele EJÄKÜLATÖR și au realizat că instrucțiunile de montaj sunt destul de elaborate, dar și că le trebuie un imbus de 5, ceea ce nu toată lumea are prin casă.

”Am făcut tot posibilul să asamblăm în timp util prezervativele EJÄKÜLATÖR de la Ikea și să nu pierdem erecția. Am decis să lucrăm alternativ, adică el monta prezervativul și eu mă masturbam, dar mi-era greu să rămân udă când îl vedeam cum transpiră cu imbusul ăla în mână și înjură de mamă pe cine dracu` o fi avut ideea prezervativelor cu asamblare”, povestește Mioara, româncă rămasă nefe în urma aventurii tragice cu produsul idiot de contracepție.

În urma numeroaselor plângeri, Ikea a decis ca toți cei care au cumpărat prezervative EJÄKÜLATÖR să beneficieze de un training intensiv în magazinele Ikea, în zona de paturi sau în zona de birouri, în funcție de ce poziții preferă. Sub îndrumarea unui angajat ikea, cuplurile vor fi instruite să monteze prezervativele cu o mână în timp ce continuă stimularea: ”Vă garantăm că după două-trei partide de sex veți putea să asamblați EJÄKÜLATÖR chiar și pe întuneric, deci până și studentele la litere, renumite pentru timiditatea lor, vor putea să se bucure de ele”, spune Dorina Samuilă, purtător de cuvânt Ikea.

Scris de Ionut
17 februarie 2023 11:51
Citește mai mult despre: asamblare erecție ikea prezervative

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult