Bărbaţii adevăraţi solicită ferm stoparea asocierii dintre labă şi tristeţe!

Bărbații au decis în sfârșit să-și afirme sexualitatea! Un manifest al bărbaților adevărați și sinceri a devenit viral pe internet. În această declarație de independență a masturbării, bărbații îi desfid pe cei care asociază laba cu tristețea, prin formule jignitoare, precum ”labă tristă”, ”lăbar”, ”labagiu trist” și multe altele.

”Eu sunt destins, chiar fericit după ce fac o labă, explică Marian Coltea, din București. ”De fapt, laba e un prilej de bucurie nestăvilită și nu doar pentru mine, ci pentru toți bărbații. Eu îmi pun niște muzică bună, beau un cocktail, mă simt bine. Să vedeți ce zâmbet am după ce termin! Sunt atât de satisfăcut și de împlinit”, a mai spus Marian, adeptul fericirii prin autoerotism, conform propriei descrieri.

Bărbații spun chiar că de obicei când postează un selfie în care zâmbesc tocmai au făcut o labă fericită. Deloc surprinzător, în mare parte bărbații care trăiesc într-un cuplu sunt adepții fericirii prin masturbare: ”Fără o labă veselă din când în când n-aș putea să continui relația cu prietena mea”, spune Marian.

Scris de TNR
15 martie 2019 13:41
Citește mai mult despre: fericire labă masturbare tristete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult