Bărbații ar da oricât ca femeile să meargă la psiholog, să scape de ele o oră pe zi

Deși sunt acuzați tot mai des că sunt niște porci, care au o singură chestie în cap, un studiu recent a demonstrat că bărbații sunt altruiști cu femeile și se gândesc deseori la sănătatea lor mintală. Astfel, 90% din bărbați își doresc cu disperare ca femeile lor să meargă la terapie la un psiholog, ca să scape de gura lor măcar o oră pe zi.

Bărbații nu doar că le încurajează, ci în foarte multe cazuri achită și facturile pentru terapie, indiferent de tariful perceput. Motivul e simplu, spun bărbații. ”Nu doar că am o oră-două pe zi doar pentru mine, în liniște, să mai fac și eu ce am de făcut prin casă sau pur și simplu să mă uit la un meci și să beau o bere. Dar după ce se duc acolo și turuie o oră ca descreieratele cu altă fufă, numită impropriu psiholog sau coach sau life consultant, ori ce căcat de denumire și-au mai pus ele, femeia mea mai obosește din vorbit și mă mai slăbește și pe mine ceva timp”, spune Marian Coltea, bărbat care locuiește în zona Lujerului.

Bărbații spun că de când se duce femeia lor la terapie ei înșiși nu mai au nevoie de terapie. ”Sunt liniștit, calm, echilibrat, e ca și cum aș lua 3-4 Xanaxuri, pur și simplu pentru că femeia era nevorbită și asta mă stresa. Când știu că a fost la terapie și a vorbit, șansele să mă mai bălăcărească pe mine cu cine știe ce tâmpenii scad enorm și asta, cum să spun, mă liniștește”, explică Marian.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 mai 2023 14:54
Citește mai mult despre: psiholog terapie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult