Bărbații cer introducerea arbitrajului în partidele de sex

Nemulțumiți de modul cum se termină partidele lor de sex, bărbații pasionaţi de fotbal au cerut înființarea unui Federații Române de Sex, ca să se știe clar cine este câștigătorul unei partide de sex. Un arbitru va urmări de aproape partida de sex, notând punctele pe o foaie de arbitraj. Partida de sex nu se termină până când arbitrul nu dă fluierul de final, după care jucătorii se pot retrage liniștiți la dușuri. Arbitrii vor putea aplica sancțiuni pentru cei care trag de timp sau pentru folosirea unui partener care nu are drept de joc. De asemenea, pentru un comentariu vulgar în timpul partidei riști să fii eliminat chiar când ți-e lumea mai dragă.

Bărbații speră că introducerea arbitrajului în sex va elimina aranjamentele, mai ales din partidele de sex foarte disputate, cum sunt derby-urile dintre soţ şi soţie. Dacă niciunul nu reuşeşte să marcheze clar și decisiv, partida de sex se câştigă sau se pierde la masa verde. Dacă ai întârziat acasă fără motiv, conform regulamentului pierzi partida de sex, prin neprezentare.

În caz de accidentare în timpul unei partide de sex, jucătorul poate să ceară schimbare, asta dacă are pregătită o rezervă în camera alăturată. Dacă arbitrul hotărăște că a fost o simulare, ești suspendat pentru o etapă şi pleci o lună în cantonament de unul singur. Dacă recidivezi cu simulările, atunci federaţia poate să-ţi retragă definiv dreptul de joc şi nu mai ai ce căuta în lumea sexului.

Scris de TNR
29 martie 2012 13:03

Alte articole

Vezi mai mult