Bărbaţii cu păr pe piept nu vor primi iarna aceasta subvenţii pentru încălzire

Preocupat de apropierea iernii, primarul Sorin Oprescu şi-a prezentat recent planul de reducere a cheltuielilor pentru căldură. Cea mai importantă măsură, declară edilul-şef, este sistarea subvenţiilor pentru încălzire în cazul bărbaţilor cu mult păr, în special pe piept. Potrivit lui Oprescu, păroşii, ca şi bărboşii, nu au nevoie de calorifere pentru a trece cu bine peste iarnă.

“Cum să le dai bani pentru încălzire în condiţiile în care ei sunt îmblăniţi de la natură? Dacă vor ei să moară de cald, să plătească”, a mai spus Oprescu. Astfel, cererile de subvenţie vor conţine un set de poze la bustul gol, din faţă şi din spate, pentru ca un expert să poată evalua gradul de păroşenie al solicitantului. Tentativele de fraudă vor fi sancţionate, exceptând cazurile de epilare permanentă dovedite printr-un certificat medico-legal.

“E adevărat, am ceva mai mult ‘mărar’ pe piept”, susţine un păros din sectorul 3. “Cu toate astea, am zone ale corpului unde nu am foarte mult păr. Le-am pozat şi pe acelea şi le-am ataşat dosarului meu, sper să le ia în considerare şi să-mi accepte, totuşi, cererea de subvenţie.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 noiembrie 2012 09:11

Alte articole

Vezi mai mult