Bărbații feminiști nu-și trimit femeia la cratiță, ci la muncă, la multinațională

Feminismul a început să prindă rădăcini și în România iar acest lucru este de lăudat. Într-o țară în care femeile sunt abuzate, privite ca niște oameni de mâna a doua, hărțuite constant, ideile feministe sunt cel mai bun antidot pentru discriminare.

„Consider că este dreptul fiecărei femei să aibă aceleași drepturi și oportunități ca un bărbat. Este mizerabil să-i zici că locul ei e în bucătărie, la cratiță, când poate foarte bine să muncească 16 ore pe zi, 7 zile pe săptămâna la o multinațională și când vine acasă comandăm ceva de la FoodPanda sau ceva. Să muncești până vomiți este un drept universal al omului, atenție, am spus al omului, că și femeile sunt oameni”, explică Aurel Petrescu, un feminist convins.

Feminiștii mai spun că un astfel de regim de muncă este ideal pentru orice femeie, la fel cum este și pentru bărbați, pentru că reduce șansele de hărțuire. Studiile au arătat că bărbații nu găsesc atractive femeile rupte de oboseală, cu fața galbenă de la epuizare și cearcăne de opt centimetri.

Scris de Ef
11 septembrie 2019 15:09
Citește mai mult despre: feminism

Alte articole

Vezi mai mult