Bărbații s-au săturat să li se tot fure pătura și vor DNA-ul păturilor!

Tot mai mulți bărbați acuză jaful nocturn al păturilor. Aceștia solicită înființarea unui DNA al păturilor, care să le ia la rost pe femeile hoațe. Au fost mii de cazuri, pe care mulți bărbați nu le raportează, de rușine. Cei care spun că lor nu li s-a furat niciodată pătura probabil dorm pe preș în fiecare noapte.

Există cazuri de bărbați care își iau pături suplimentare, dar se pare că femeile le aruncă pe jos pe ale lor, după care le fură tot pe ale bărbatului, din răutate pură. Femeile se dezvinovățesc în cel mai abject mod cu putință, spunând că și păturile sunt prea ușor de furat, deci ele n-ar trebui pedepsite.

Acum bărbații pot anunța procurorii că li se fură păturile, iar procurorii vin și montează camere, ca să probeze furtul, exact ca la DNA-ul pădurilor.

Modus operandi este similar în mai toate cazurile. Cu pretextul unor giugiuleli, femeia se apropie de victimă, se bagă sub pătură, pe care o apucă bine și dintr-o dată se întoarce cu spatele, cu tot cu pătură, lăsând bărbatul vulnerabil.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 iunie 2020 06:06
Citește mai mult despre: DNA

Alte articole

Vezi mai mult