Bărbaţii vor ca discuţiile în cuplu să fie întrerupte de reclame, pentru a putea merge la toaletă

O petiţie online semnată de un grup de bărbaţi solicită ca discuţiile serioase în cuplu, de tip „la modul concret”, „pe bune, acum”, sau „hai să stabilim un lucru”, să fie întrerupte de reclame, pentru ca bărbaţii să poată merge la toaletă.

„În general, când partenera te convoacă la o astfel de discuţie, nu te poţi eschiva. Tot ce poţi face e să-ţi uşurezi cum poţi pedeapsa, adică să ai o bere la îndemână. E natural ca după 30-40 de minute să apară senzaţia că vrei o reclamă, ca să poţi să te duci la toaletă. Noi milităm pentru normalitate”, argumentează Decebal Popescu, iniţiatorul petiţiei.

Bărbaţii susţin că aceste discuţii de obicei trenează, putând dura până la 5 ore şi că de multe ori bărbaţii sunt fie nevoiţi să se sufere în tăcere, din respect, fie să ude canapeaua, în cazul discuţiilor mai grave.

„Când se ajunge la capitolul Atitudini Greşite faţă de Mama Ei ştii că discuţia va mai dura cel puţin 4 ore. Noi solicităm puţină înţelegere. Şi ele ne roagă să oprim de 20 de ori când mergem cu maşina undeva. Dacă în timpul discuţiei ar intra o reclamă, ne-am putea duce frumos la baie şi ne-am întoarce. Nu vrem să jignim pe nimeni, dar cu natura nu te poţi lupta”, a mai declarat Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 octombrie 2013 09:10

Alte articole

Vezi mai mult