Bărbatul despre care s-a scris că și-a prins piciorul la ușa metroului: Ăla nu era picior!

Un mare fake news a fost răspândit ieri de mai multe entități media. Presa a scris că un bărbat și-a prins piciorul la ușa metroului și a fost târât mai mulți metri, însă realitatea este cu totul alta. ”Nu știu de unde a apărut prostia asta cu piciorul”, s-a revoltat bărbatul accidentat. ”Ăla nu era picior.”

”Deci stăteam relaxat pe peron”, a povestit bărbatul, ”și ghinionul a făcut să mi se declanșeze o erecție sănătoasă exact în momentul în care s-au închis ușile. Prima dată nici n-am realizat ce se întâmplă, doar m-am trezit că mă trage metroul după el. Dar de aici până la spune că mi-am prins piciorul la ușă e cale lungă. Dacă vrei să scrii «picior» la ziar sau site, măcar scrie «al treilea picior», să înțeleagă lumea ce s-a întâmplat.”

Bărbatul recunoaște însă că e vina lui pentru accident, acesta fiind și motivul pentru care a plecat imediat după incident, fără să depună vreo plângere. ”Nu știu alții cum sunt, dar dacă pe mine mă prinde erecția la metrou trebuie să stau măcar la vreo 40 de cm de uși dacă vreau să nu risc nimic. Ieri am stat doar la vreo 30 și aia e, mi-am prins-o între uși. E doar vina mea”, a spus bărbatul.

Scris de Calin
10 octombrie 2019 13:10
Citește mai mult despre: metrou

Alte articole

Vezi mai mult