Baron Local Kombat: Ştiri din presa locală – 16 iunie

Un buzoian din comuna Săgeata a ajuns în arest după ce a intrat beat într-o secţie de poliţie ca să-i ceară ţigări unui agent. Agentul avea altă treabă, tocmai interoga pe cineva – era un interogatoriu din ăla old school, cum numai în comuna Săgeata mai vezi. Prin urmare, nu i-a dat nimic. Bărbatului însă îi ardea buza după o ţigară, aşa că a insistat cu câteva injurii – astea mereu merg! – şi chiar a încercat să-l lovească pe poliţist.

Nu după mult timp, cetăţeanul s-a trezit din beţie într-o celulă din arestul poliţiei. Partea cea mai tristă era că nici de ţigări nu făcuse rost.

Ştirea îmbucurătoare abia acum vine:Din câte se pare, minorii din Săgeata nu fumează, altfel ar fi furat ţigări de la ei.

 

Tot în judeţul Buzău, dar în localitatea Nehoiu, un tânăr dat afară de iubită a furat o bicicletă ca să-şi care bagajele. Trecând peste ghinionul bărbatului – dacă mai poate fi numit bărbat – nici el n-avea cu ce s-o impresioneze dacă toată averea lui încăpea pe o bicicletă.

 

Probabil că în Buzău sunt de temut hoţii de biciclete, există o puternică tradiţie pe plan local. Unii buzoieni se duc în Germania la furat biciclete, pe care le aduc în ţară conducându-le pe autostradă. Uneori merg câte doi hoţi pe o bicicletă şi pedalează cu rândul, astfel încât celălalt să se poată odihni pe portbagajul din spate. Când au chef, mai iau şi câte o bagabonată pe cadru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 iunie 2010 12:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult