Canicula nu afectează în mod negativ pe toată lumea! Dintre cei care se bucură de valul de căldură abătut peste România, cei mai fericiți par să fie patronii barurilor din Centrul Vechi, care spun că acum vor putea vinde clienților bere fierbinte, nu doar caldă, ca până acum.bautori de bere.jpg

"Așteptam de luni întregi aceste temperaturi ridicate. Cu toate ploile din ultima vreme, ne-a fost greu să menținem berile calde, a trebuit să folosim tot felul de metode, cum ar fi să le încălzim în ceaune sau să le ținem pe calorifere. Acest val de căldură este o adevărată binecuvântare, pentru că vom putea servi tot timpul berile așa cum trebuie servite: fierbinți, să sufli în ele", a declarat Decebal Popescu, patronul unui local de pe Lipscani.

Acest lucru are, însă, și dezavantaje. "Din motive necunoscute, mulți clienți nu par să se fi acomodat cu berea fierbinte, deși este singurul mod adevărat în care se bea berea. Spun asta pentru că ne roagă să le-o servim în farfurii, ba chiar ne cer smântână sau tarhon, probabil au impresia că e ciorbă. Sperăm să îi educăm în timp", spune un alt patron.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Luchian | Saturday, 18.06.2016 10:11 Social

National Cinematografic