Barurile din Centrul Vechi se bucură de caniculă: acum putem vinde bere fierbinte, nu doar caldă

Canicula nu afectează în mod negativ pe toată lumea! Dintre cei care se bucură de valul de căldură abătut peste România, cei mai fericiți par să fie patronii barurilor din Centrul Vechi, care spun că acum vor putea vinde clienților bere fierbinte, nu doar caldă, ca până acum.

„Așteptam de luni întregi aceste temperaturi ridicate. Cu toate ploile din ultima vreme, ne-a fost greu să menținem berile calde, a trebuit să folosim tot felul de metode, cum ar fi să le încălzim în ceaune sau să le ținem pe calorifere. Acest val de căldură este o adevărată binecuvântare, pentru că vom putea servi tot timpul berile așa cum trebuie servite: fierbinți, să sufli în ele”, a declarat Decebal Popescu, patronul unui local de pe Lipscani.

Acest lucru are, însă, și dezavantaje. „Din motive necunoscute, mulți clienți nu par să se fi acomodat cu berea fierbinte, deși este singurul mod adevărat în care se bea berea. Spun asta pentru că ne roagă să le-o servim în farfurii, ba chiar ne cer smântână sau tarhon, probabil au impresia că e ciorbă. Sperăm să îi educăm în timp”, spune un alt patron.

Scris de Luchian
18 iunie 2016 08:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult