Băștinașii din Zanzibar râd de două zile după ce au văzut români la nudism

Râs isteric pe plaja de nudiști din Zanzibar, după ce doi români au fost observați de localnici. Mai multe persoane au fost spitalizate din cauza râsului atât de brutal că unii au suferit rupturi de splină. De câteva zile, pe plaja de nudiști localnicii își pun o pereche de chiloți, ca să nu mai plângă albii.

Activitatea e total blocată în Zanzibar, pentru că toți băștinașii fie vin să vadă cu ochii lor, fie se tăvălesc pe jos de râs.

Rashid Helluvajon și Humpy Rawhide, barmani la plaja de nudiști, descriu incidentul: ”Când i-am văzut pe bieții albi loviți de soartă, am întrebat dacă au suferit vreun accident, sau o circumcizie eșuată și au spus că nu, că așa arată un penis. Așa că le-am arătat noi ce înseamnă un penis”, spun zanzibarienii.

Mulți localnici vin să se pozeze cu românii dezbrăcați, ca să păstreze un suvenir de la cea mai gravă criză de râs din viața lor. Sunt și mulți zanzibarieni care își aduc soțiile, le arată românii și zic: ”Poftim. Să-mi mai zici mie că nu te satisfac. Dacă trăiai în țara ăstora?”, spun surse din Zanzinbar.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
3 februarie 2021 01:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult