Război civil în România, chiar în timpul summitului NATO. Două grupări paramilitare s-au luptat pentru ultimul şezlong rămas liber pe plaja Mamaia. Nu se cunoaşte numărul victimelor, dar şezlongul e acum ocupat, probabil de un general de brigadă, pentru că un aghiotant îi aduce cocktailuri într-o gamelă.bataie_sezlonguri.jpg

“Una din grupări a înaintat rapid, într-o tentativă de blitzkrieg românesc, dar ceilalţi puseseră mine în nisip. A fost o ambuscadă. Au început cu un baraj de artilerie, adică aruncau cu porumb fiert, încins. Apoi au început atacul la lopeţică. A fost un măcel”, descrie luptele un turist prezent la faţa locului.

Alte surse spun însă că cei care meritau şezlongul ar fi fost trădaţi de nişte oameni din interior, pe care i-au îngropat în nisip, după ce au fost judecaţi de curtea marţială. Iniţial pedeapsa fusese să li se bage nisip în chiloţi, dar procurorul militar a făcut apel şi s-a decis pedeapsa îngropării. În memoria celor căzuţi în lupta pentru şezlong a fost ridicat un castel de nisip, pe care a urinat un duşman.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 12.07.2018 11:36 Social

National Cinematografic