Zăpada provoacă tragedii în Capitală. Grupuri de bărbați cu lopeți s-au luat la bătaie ieri pe străzile din București, pentru că nu puteau să decidă cum se spune corect: deszăpezire sau dezăpezire.bataie_lopeti_zapada.jpg

Conflictele începeau de obicei cam așa: ”Îmi daţi şi mie lopata puţin ca să dezăpezesc? Ca să ce, mă? I-auzi, Giani, ce zice ăsta. Vrea să de-zăpezească cu lopata mea. Ia vino încoa` să-i băgăm noi gramatica-n cap”, spun martorii.

Un alt motiv de scandal e că cei care scriu deszăpezire sunt acuzaţi că sunt unguri și sunt luați la bătaie automat, pentru că merită. Mulți din cei care s-au încăierat cu lopeți recunosc că nici măcar nu au mașină, ci doar o lopată, dar aveau chef să se bată cu cineva, pe un motiv cât mai stupid, că doar sunt români.

Frecventele bătăi cu lopeți explică și faptul că la noi se vând bine lopețile de metal, că cele de plastic se rup repede, dar și faptul că atunci când ies să dea la lopată, mulți români își iau la ei și armură.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 07.02.2020 10:32 Social

National Cinematografic