Scene de groază pe străzile din Craiova! Două clanuri rivale de poliţişti, Secţia 9 şi Secţia 12, s-au încăierat ieri în urma unui conflict teritorial.

Martorii spun că oamenii lui Geani Cârlig zis "Chestoru", şeful secţiei 9, au atacat cu săbiile o dubă de poliţie condusă de Fane Babuşcă zis "Agentu Şef", cunoscut recuperator aparţinând Secţiei 12.

bataiepolitisticraiova.jpg
"Secţia 9 se ocupă mai ales cu cămătăria, în timp ce Secţia 12 aduce cocaină din Columbia, din câte ştiu", spune Decebal Popescu, cetăţean preocupat.

"De obicei nu intră în conflict, dar mai nou, ăştia de la 12 au început să pătrundă pe teritoriul altor secţii. Acum îşi dau foc la discoteci unii altora, au loc tot felul de reglări de conturi... Ţi-e şi frică să mai ieşi pe stradă, că dai de vreo gaşcă de poliţişti puşi pe scandal. Nişte brute."

Abia spre seară, mafia locală a reuşit să intervină pentru a-i linişti pe poliţiştii înfierbântaţi, confiscându-le armele, aplicând amenzi şi restabilind ordinea în oraş.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 02.08.2019 16:33 Social

National Cinematografic