Bătaie de joc la Emag Apple Shop. Mii de pensionari au stat ore la coadă, dar nu au prins tigăi!

Mega-eșec la deschiderea Apple Shop Emag. 90% din clienții de la coadă erau pensionari veniți pentru tigăi. Din păcate pentru comerțul românesc, și această mega-lansare s-a dovedit a fi mai mult o minciună decât o ofertă, lucru pe care pensionarii îl pot confirma.

”Unde sunt tigăile? Unde sunt tigăile?” – țipau scandalizați miile de pensionari care au năvălit în sediu imediat ce s-au deschis ușile. Mai mulți angajați au fost agresați de pensionari, atât din cauză că aveau mecle care cereau un cap în gură, cât și din cauza tupeului cu care le ascundeau tigăile. Multe telefoane au fost zgâriate, ciobite, sau sparte, intrând imediat în oferta de produse resigilate Emag, la același preț, cum este politica magazinului.

”Interiorul arată bine, dar nu-mi pasă. Mie să-mi dea tigăile, să nu mă mai aburească cu telefoanele și cu drăciile lor”, declară revoltată Mioara Papuc, în vârstă de 85 de ani, care a stat 8 ore împreună cu toți vecinii pensionari din bloc, dar n-a prins nici măcar o tigaie grill de teflon, care la alte magazine se dă gratis imediat ce intri.

”E Emag un magazin serios, sau o glumă extrem de elaborată, făcută de un excentric care vrea să-și bată joc de cât mai mulți clienți?”, se întreabă retoric Decebal Popescu, singurul client tânăr, care a venit ademenit de oferta mincinoasă de iPhone 6 la 2499 RON. ”Am ajuns acolo și mi-au spus că de fapt telefonul costă 3000 lei și că doar fraierii cred că ofertele sunt pe bune”, a mai spus Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 septembrie 2015 20:40
Citește mai mult despre: Apple Shop Emag iPhone pensionari tigai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult