Bătaie de joc pe litoral. Au început să treacă și holera pe nota de plată

Vechile metehne n-au dispărut de pe litoral. Tot mai mulți turiști acuză restaurantele că au început să treacă pe nota de plată și holera, pentru că patronii vor să profite de pe urma situației create în urma distrugerii barajului din Ucraina.

Patronii știu că sezonul de pe litoralul românesc ține doar trei luni, așa că trebuie să-și maximizeze profitul acum, cât ține holera, pentru că mai târziu n-o să mai prindă ocazia, așa că sunt nevoiți să adauge cât pot, pe lângă bacșișul opțional obligatoriu de 15-20%, și holeră, ardei iute, sau șervețele.

Turiștii spun însă că e suficient să treacă o singură porție de holeră, nu câte una pentru fiecare mesean. ”Am înțeles să treacă smântâna separat la ciorbă, muștarul separat la mici, dar să ne pună câte o porție de holeră așa din burtă, deja devine deranjant”, spune Marian, turist care s-a trezit cu holera pe nota de plată.

Alți turiști, plecați în Grecia, spun că acolo nu se pune nimic pe nota de plată dacă nu ai cerut. ”Cu excepția unui chelner român, care ne-a adus holeră pentru că a văzut că avem mașină cu numere de România, aici nu există să ți se bage holeră pe nota de plată, la nicio tavernă”, spune turistul român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 iunie 2023 14:28
Citește mai mult despre: holeră litoral

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult