Conflictul a izbucnit spontan, în fața bisericii din Dragomirești, chiar la ieșirea de pe drumul național. Un grup de grataragii, care se îndrepta spre o zonă unde este iarba bună și chiar și un izvor curat, a oprit pentru câteva minute la biserică, să mai pună o lumânare să dea Dumnezeu să nu plouă azi. În incinta bisericii se afla un grup de enoriași de diverse vârste, care se ruga la divinitate pentru mai multă ploaie, să dea bine la culturi.

bataie-in-biserica.jpg

„Inițial s-au proliferat o serie de înjurături, în ciuda faptului că se aflau în biserică. Apoi, spiritele s-au încins, preotul a aruncat cu candela după un vizitator care dorea să dea jos icoana aducătoare de ploaie de pe altar și s-a ajuns la o încăierare generală. A fost necesară intervenția forțelor de jandarmerie”, a declarat colonelul Stelian Coman, șeful dispozitivului de păstrare a ordinii publice. 

Situația s-a înrăutățit când în biserică și-a facut apariția un grup de țărani nedeciși, care tocmai fuseseră inundați în ultimele zile. Aceștia au opinat că poate e mai bună o ploaie din când în când că aceasta curăță curtea de gunoaie, spală străzile și, la final, vin și jandarmii cu ajutoare. Aceștia nu s-au implicat în încăierare, preferând să bea și să dea sfaturi, ceea ce a enervat și mai mult pe cei care chiar se băteau pentru un weekend mai înseninat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 01.07.2018 11:03 Social

National Cinematografic