Bătaie pe vaccinul AstraZeneca după anunțul că se dau cartonașe cu dinozauri și ștrumfi

Dacă, până ieri, în centrele de vaccinare cu AstraZeneca bătea vântul, astăzi aceleaşi centre sunt ticsite de oameni! Unii doritori au ajuns chiar să se îmbrâncească şi să se calce în picioare, asta după ce autorităţile au anunţat că persoanele vaccinate cu AstraZeneca vor primi cartonaşe cu dinozauri.

„Pe lângă cartoanele cu dinozauri, vom începe curând distribuţia de figurine cu ştrumfi cu ventuză, iar pe măsură ce rata de vaccinare creşte, există posibilitatea să introducem mici abţibilduri care îţi oferă reduceri la achiziţia de tigăi, cuţite şi minioni urâţi de pluş”, a precizat Valeriu Gheorghiţă, şeful comitetului de dinozauri.

La auzul veştii, mii de români vaccinaţi cu Pfizer şi Moderna au izbucnit în lacrimi, convinşi că au luat ţeapa vieţii lor. „Adică ăstora cu Zeneca le daţi cartonaşe cu dinozauri şi mie nici măcar un afurisit de magnet cu troli? Eu ce le zic copiilor acasă?”, a întrebat un cetăţean vaccinat în faza 2 cu serul Pfizer.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
14 aprilie 2021 07:04

Alte articole

Vezi mai mult