Bătăile continuă pe plajă la Costinești: Azi se bat rockerii cu depeșarii

Plaja din Costinești este în continuare un teatru de luptă și bătaie. În timp ce în largul apelor explodează mine și se trage cu rachete, pe plajă se încaieră românii în ceea ce reprezintă deja a treia zi de conflicte. Astăzi lupta se dă între rockeri și depeșari pe fondul unei dedicații greșite date la Radio Vacanța.

Primarul localității recunoaște că având în vedere posibilitățile restrânse ale bugetului „atâta s-a putut”. „Desigur, alte stațiuni au festivaluri de muzică, petreceri pe plajă organizate de radiouri naționale, dar noi nu avem banii lor. Așa că ne-am descurcat cum am putut. Nici măcar droguri nu am putut aduce, dar am reușit să asigurăm niște vișinată pentru participanți”.

Dacă festivitățile se vor dovedi un succes, autoritățile intenționează să transforme evenimentul într-unul anual. „Putem face la deschiderea sezonului, inaugurăm totul cu trei zile de bătaie și scandal pe plajă. Jandarmi avem, polițiști avem iar români dispuși să se încaiere, Slavă Domnului, din belșug”, a explicat primarul care a anunțat că se gândește deja la un parteneriat cu o band puternic internațional astfel încât și combatații să primească tricouri personalizate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 august 2023 10:59
Citește mai mult despre: bataie costinesti depesari rockeri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult