Bătrâna şi marea sumă de bani din chiloţi

O bătrână de 84 de ani dintr-o comună vasluiană a ajuns la spital cu 8.000 de lei în chiloţi. Probabil că femeia nu-şi pusese banii la ciorap din cauză că i se părea că îi miros picioarele, n-ar fi vrut ca banii să se-mpută. Ce surprinde aici e suma de care dispunea octogenara. În primul rând, nu te-ai aştepta ca o vasluiancă, un vasluian, de orice vârstă ar fi el, să aibă atâţia bani fără să-l cheme Porumboiu.

Apoi, e ciudat cum de au încăput atâţia bani în chiloţi fără să se manifeste prin nicio umflătură la suprafaţa hainelor. Dacă s-ar fi văzut vreo protuberanţă în zona pelviană, bătrâna ar fi devenit cunoscută în satul ei drept baba hermafrodit. Care, să recunoaştem, unde ar fi putut trăi altundeva decât în Vaslui?

Oricum, aşa cum a venit la spital, baba era prada perfectă pentru orice tânăr infractor moldovean alcoolic. Parcă vezi ştirea: „Bărbatul a rupt hainele de pe ea şi a violat-o cu săbăticie. Se pare că mobilul violului a fost jaful.” Deşi, dacă pornim pe pista asta (o pistă proastă, dealtfel) şi ţinem cont de gusturile pe care le au alcoolicii din Vaslui în materie de femei, n-ar fi exclus ca banii să fi ajuns în chiloţii babei în urma unui număr de striptease.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
31 martie 2010 10:03

Alte articole

Vezi mai mult