BCR a renunțat la George Buhnici, dar l-a luat McDonalds pe mult mai mulți bani

Răsturnare de situație în scandalul Buhnici. După ce BCR a anunțat că a reziliat contractul prin care misoginul obezofob, un alt mare brand a anunțat că a decis să-și asocieze imaginea cu autorul frazei ”Eu vin la mare pentru țâțe și buci”. Buhnici spune că abia așteaptă să colaboreze cu McDonalds: ”Un mare plus a fost că gagica trimisă de agenție să negocieze contractul arăta ca o minoră, super meseriașă fata”.

Este vorba de McDonalds, companie care susține că nu are nicio problemă cu ipocrizia crasă: ”Suntem mai mult decât dispuși să comunicăm prin Buhnici că susținem un stil de viață sănătos, alimentația echilibrată și alegerile de lifestyle corecte, asta în timp ce permitem grașilor să se îmbuibe cu zaharuri și alimente sterile, care din punct de vedere al nutriției sunt mai degrabă furaje decât mâncare”, precizează McDonalds.

Compania a anunțat că o să-l plătească dublu pe Buhnici, cu care va demara imediat o campanie de tip guerilla advertising. Buhnici va fi trimis pe toată perioada verii pe litoral, unde va face fat shaming la scară mare, cu camere și Live-uri pe Facebook, folosind fraze precum ”Hei, ce e cu vergeturile astea pe tine? Hai la McDonalds să-ți dăm ceva sănătos de mâncare!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 iulie 2022 16:47
Citește mai mult despre: BCR buhnici McDonalds

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult