Bear Grylls a făcut toxiinfecţie alimentară de la produse McDonald’s

Cunoscutul prezentator TV a fost la un pas de o tragedie, după ce a fost nevoit, într-una din celebrele sale emisiuni despre supravieţuire, să mănânce mai multe produse McDonald’s. Cu o faţă schimonosită de greaţă, Bear Grylls a mâncat rând pe rând o porţie de cartofi prăjiţi, un McChicken, un cheeseburger dublu, o porţie de aripioare de pui şi o plăcintă cu mere.

La scurt timp, însă, Bear Grylls s-a înverzit la faţă şi a acuzat puternice dureri de stomac, după care a leşinat, sub privirile îngrozite ale cameramanului. El a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au constat că a făcut o toxiinfecţie alimentară severă.

“Ştiam că va veni ziua asta încă de când am început emisiunea. Nu le port însă pică celor de la McDonald’s. Puteam la fel de bine să fac toxiinfecţie alimentară de la un vierme, de la excremente de urs sau de la carnea unui cadavrau de animal aflat în stare de putrefacţie. Pur şi simplu s-a nimerit ca toxiinfecţia să-mi fie produsă de cartofii de la McDonald’s, nu e nimic neobişnuit în asta”, a declarat, de pe patul de spital, Bear Grylls.

Scris de Calin
11 ianuarie 2012 11:01

Alte articole

Vezi mai mult