În timp ce în alte orașe se trăiește de pe azi pe mâine, în București bogăția țâșnește, efectiv, din canale și șanțuri. Capitala europeană cu cei mai mulți șobolani pe cap de locuitor se mândrește acum și cu cea mai ieftină șaormă „de pui” la doar doi lei bucata. 

sobolani-saorma.jpg

„M-am uitat și nu mi-a venit să cred, era chiar șaormă cu carne «de pui», consistentă, cu de toate. M-am uitat atent la șaormar, nu s-a zgârcit deloc când mi-a pus carnea în lipie. Într-un astfel de oraș să tot trăiești”, a declarat Florin Costea, un tânăr pasionat de mâncare. 

Șaorma „de pui” din București este acum cea mai populară dintre șaormele clasice, depășind șaorma „de vită” care nu mai este așa de ieftină de când au dispărut toți câinii vagabonzi din oraș. În urmă cu 5 ani, șaorma „de vită” era foarte populară în capitală și costa 3 lei, din care aproape doi lei ingredientele care nu erau carne. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 23.10.2017 14:32 Social

National Cinematografic