Berzele care duc copii romilor cer sporuri de greutate

Scandal printre berzele angajate să livreze copii! Cele care se ocupă cu transportul copiiilor în familiile de romi se plâng că au de livrat mult mai mulţi copii decât celelalte berze, însă nu primesc absolut nici un bonus. Dacă nu vor primi cel puţin un spor de greutate, ele ameninţă cu greva generală.

„Noi, cele care suntem repartizate pentru livrarea de copii către familii de romi, ne simţim discriminate. Deşi muncim de 5-6 ori mai mult decât colegele noastre care au arondate doar familii de români, suntem răsplătite le fel. Rezultatele demografice o şi demonstrează, dealtfel: în familiile de romi apar mult mai mulţi copii decât în cele de români. Dacă răsplata nu se acordă în funcţie de cât muncim fiecare, vom intra în grevă generală”, a ameninţat reprezentanta berzelor arondate familiilor de romi.

Berzele care livrează copii romilor se plâng şi de faptul că, în timp ce ele muncesc la foc automat, colegele lor au un program mult mai lejer: „Noi nu ştim ce e aia zi liberă, ce să mai zic de concediu, în timp ce colegele noastre au săptămâni întregi în care nu muncesc deloc”, spun acestea. Din informaţiile noastre, deja mai multe berze au emigrat în alte ţări, în speranţa unui program de muncă mai lejer.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 iulie 2010 12:24
Citește mai mult despre: barza copil greva

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult