Beţiv anonim din Găeşti, primul om din lume care a făcut înconjurul lumii în patru labe

Miroase groaznic şi nimeni n-a reuşit să afle cum îl cheamă, pentru că mormăie în loc să vorbească, dar a devenit un model pentru generaţia sa! Încercând să ajungă acasă de la birt, un alcoolic în vârstă de 62 de ani din Găeşti a devenit oficial primul om din lume care a făcut înconjurul lumii în patru labe.

Potrivit martorilor oculari, beţivul găeştean a părăsit cârciuma în urmă cu câteva luni, spunându-le comesenilor că merge acasă. “Casa lui e la o sută de metri vest de localul nostru. Fiind un pic abţiguit, a pornit însă spre est, neştiind că mica eroare va declanşa o călătorie iniţiatică, o veritabilă odisee”, a confirmat un chelner.

Exploratorul a străbătut de-a buşilea întreaga Asie, îmbarcându-se din greşeală la Dhaka pe un vapor cu direcţia San Francisco. Reuşind apoi să traverseze cumva America de Nord şi Oceanul Atlantic, şi-a revenit din beţie când a pătruns din nou în judeţul Dâmboviţa, dar pe partea celalaltă.

Dezorientat şi înfrigurat, românul a fost întâmpinat cu mâncare caldă de soţia sa, care a promis că îi va da o mamă de bătaie cu făcăleţul imediat ce recordul va fi omologat de Guinness Book.

Înainte să se îmbete din nou, de bucurie că a ajuns acasă, temerarul i-a îndemnat pe tinerii din întreaga lume să nu renunţe niciodată la visul lor, oricare ar fi acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 mai 2014 14:05

Alte articole

Vezi mai mult