Biciclist fugărit de un lup fugărit de un urs pe drumul de Poiană

Scene parcă desprinse din Cartea Junglei la Brașov, unde un biciclist a fost fugărit pe drumul de Poiană de un lup, care la rândul său era fugărit de un urs. Nu se știe ce l-a stârnit pe urs, însă nu este exclusă ipoteza ca o turmă de mistreți să-l fi deranjat din ultimele sforăituri ale hibernării, însă este cer că ursul era furios din anumite motive. Specialiștii spun că lupul ar fi de fapt o lupoaică gestantă și, dacă se dovedește că biciclistul era din Vaslui, probabil îl alerga pentru pensia alimentară.

Răgetele ursului au speriat o familie de râși, care ar fi zgâriat câțiva alergători la semimaratonul Brașov, în zona Pietrele lui Solomon, însă cele mai multe victime erau vegane grase, așa că nu a fost mare pagubă, spune Marian Coltea, voluntar la standul de hidratare.

În cele din urmă biciclistul a fost salvat de urletele stridente ale unei șoferițe, care avea o voce atât de ascuțită încât din copaci au început să cadă fazani cu timpanele explodate, într-o ploaie de pene multicolore. Deși filmarea creează impresia că șoferița ar fi claxonat, de fapt era unul dintre țipetele sale, dovadă fiind și geamul spart al mașinii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
8 aprilie 2024 12:58
Citește mai mult despre: Brașov lup urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult