Bicicliştii se plâng că Bucureştiul e plin de piste proaste

Peste o sută de biciclişti au prostestat azi în faţa Primăriei Capitalei. Ei îi acuză pe edili că au umplut Bucureştiul de piste proaste, de care nici măcar nu le vine să se apropie. În replică, primarul Oprescu îi acuză pe biciclişti că sunt nişte frustraţi, care n-au parte de pistă.

Bicicliştii au vrut pistă încă de acum cinci ani, mai ales că ajunseseră şi ei la o vârstă. Într-un târziu, Primăria le-a pus la dispoziţie nişte piste, dar acestea erau folosite şi de alte persoane. Crezând că fac o treabă, unii bucureşteni au lărgit pistele, ca să mai încapă şi câte o maşină pe ele.

Momentan, biciliştii se plâng că pistele sunt extrem de proaste. Nu numai că sunt largi, dar mai miros şi urât, din cauză că mulţi preferă să urineze pe acolo. Mai mult chiar, pistele de lângă parcuri sunt năpădite de tufişuri şi buruieni.

Primăria se apără spunând că biciliştii sunt nişte obsedaţi, cărora nu le stă gândul decât la pistă.

“Să zică mersi pentru pistele pe care le au, că altele nu mai pupă. Dacă e să mă-ntrebaţi pe mine, nişte mucoşi plini de coşuri ca ei n-au parte de piste decât pe bani”, a declarat un funcţionar din cadrul Primăriei.

Singurul biciclist înrăit care n-a apărut la miting a fost Dragoş Bucurenci, dar se ştie că lui nu-i prea place pista.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 septembrie 2010 16:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult