Bihorean excomunicat după ce anul ăsta i-a ieșit pălinca de doar 48 grade

Bihoreanul Dan Ciuraru zis Ciobi a suferit în această toamnă cea mai severă pedeapsă ce poate fi aplicată oamenilor de teapa sa, fiind excomunicat din județul în care trăia pentru că pălinca obținută de el avea doar 48 de grade. În urmtorii 10 ani acesta nu va mai putea să spună despre el că e bihorean sau să invite lumea să bea o tărie de la el fără a risca sancțiuni grave.

Totodată, nu va mai avea voie să numească apa aia chioară pe care o produce „pălincă” ci se va referi la ea doar ca „țuică” sau „pișat”. „Dacă vrea să mai facă apă de chiuvetă la cazan n-are decât să se mute în Oltenia, că ăia beau orice și cred că e băutură, chiar și ceaiul ăla căruia îi zic zaibăr”, au vociferat mai mulți bihoreni.

Ciobi și-a cerut scuze în fața Consiliului Județean Bihor pentru greșeala comisă și a plecat acasă pe jos, desculț, biciuindu-se pe spate. „O rușine mai mare ca asta nu aveam cum să pățesc. Nici dacă eram rupt în cur și n-aveam bani de Audi A6 de ajungea fie-mea să facă videochat, nu eram atât de umilit”, a spus bihoreanul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 septembrie 2021 13:55
Citește mai mult despre: bihor palinca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult