Bilanț oficial: peste cincisprezece mii de coafuri distruse de uraganul Irene

În New York oamenii s-au întors la casele lor și se uită acum cu groază în oglindă, la coafurile distruse de uragan. Corespondentul TNR la New York ne explică atmosfera de acolo: „Este îngrozitor, oamenii ăștia arată ca niște sălbatici neîngrijiți. Furia naturii i-a lăsat ciufuliți, cu părul încurcat și năclăit. Chiar lângă mine o femeie încearcă din răsputeri să-și descurce părul cu un pieptene, dar pentru ea este prea târziu și va fi nevoită să se tundă scurt.”

Uraganul nu a distrus doar coafuri ci și destine umane. Sute de cupluri s-au despărțit imediat după uragan din cauză că femeilor nu le mai stătea bine părul. Aflat la bordul navei sale, Hair Force One, președintele Obama a declarat: „Populația este ciufulită, dar nu învinsă. Vom pune fiecare șuviță la locul ei, exact așa cum era, dar exact-exact.”

Tragedia din SUA a stârnit un val de compasiune și în România. Hairstylistul Geta Voinea este alături de victimele uraganului Irene. „Știu ce înseamnă să nu-ți stea părul cum vrei tu, să nu mai ai încredere în imaginea ta publică. Personal voi pleca la New York cu un regiment de coafeze și voi ajuta la refacerea frizurilor distruse de acest uragan de prost-gust.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
1 septembrie 2011 15:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult