Când nu-i omoară Dumnezeu, se omoară între ei! Situație bizară în Vaslui, unde în urma apelor care au devastat județul au rămas mii de victime violate, și meteorologii n-au nicio explicație. Savanți din întreaga lume caută acum o legătură între înundații și abuz sexual.judetul_vaslui_nu_treceti.jpg

Sunt sate sinistrate unde au fost violate toate femeile, dar și animalele. A fost prăpăd. Polițiștii nu pot investiga, mulți fiind beți, și alții încă nu s-au întors din pelerinajul la moaștele Paraschevei de la Iași.

Autorii omorurilor și violurilor spun că au fost surprinși de torenții dezlănțuiți cu câte un topor în mână și apele i-au aruncat în victime. ”M-a luat un val din capul satului și m-a băgat prin fiecare casă, unde m-a forțat să dau cu toporul în cap bărbaților și m-a împins în femei. A fost viol din culpă!”, se dezvinovățește unul din zecile de mii de vasluieni violatori.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 23.10.2016 14:33 Social

National Cinematografic