Bilanţul inundaţiilor din Vaslui: 300 de case distruse, 20 de morţi, 5000 de violuri

Când nu-i omoară Dumnezeu, se omoară între ei! Situație bizară în Vaslui, unde în urma apelor care au devastat județul au rămas mii de victime violate, și meteorologii n-au nicio explicație. Savanți din întreaga lume caută acum o legătură între înundații și abuz sexual.

Sunt sate sinistrate unde au fost violate toate femeile, dar și animalele. A fost prăpăd. Polițiștii nu pot investiga, mulți fiind beți, și alții încă nu s-au întors din pelerinajul la moaștele Paraschevei de la Iași.

Autorii omorurilor și violurilor spun că au fost surprinși de torenții dezlănțuiți cu câte un topor în mână și apele i-au aruncat în victime. ”M-a luat un val din capul satului și m-a băgat prin fiecare casă, unde m-a forțat să dau cu toporul în cap bărbaților și m-a împins în femei. A fost viol din culpă!”, se dezvinovățește unul din zecile de mii de vasluieni violatori.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg www.timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
23 octombrie 2016 12:33
Citește mai mult despre: inundatii omor Vaslui viol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult