Bill Gates n-a putut să simuleze tristețea la moartea lui Steve Jobs

Vestea morții fondatorului Apple Computers a întristat o lume întreagă, mai puțin pe Bill Gates. În momentul când a fost informat despre decesul vechiului său rival, fondatorul Microsoft nu și-a putut stăpâni un zâmbet de satisfacție, chicotind ca o hienă cu bale la gură. A încercat imediat să-și mascheze zâmbetul tușind de câteva ori, însă în cele din urmă nu s-a mai putut stăpâni și a râs în hohote.

Soția lui Bill Gates este total surprinsă de buna dispoziție a soțului. „Parcă a întinerit cu zece ani. Mă aleargă prin casă, dacă nu l-aș cunoaște aș avea motive să cred că vrea să facem sex. Știu că sună absurd, dar așa pare.”

Incapabil să-și ascundă satisfacția, cinicul fondator al companiei Microsoft a apucat deja să anunțe cinci zile de concediu pentru toți angajații săi. Prins de microbul grandomaniei, Bill Gates a comandat personal zece sticle de șampanie pentru toți angajații săi, eveniment fără precedent în istoria acestei companii greu încercate de concurență.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
6 octombrie 2011 13:10

Alte articole

Vezi mai mult