Bine de știut. Bărbații trebuie să dea flori femeilor și la trecerea la ora de vară

Modificare legislativă fără precedent. Foarte mulți bărbați nu realizează că de anul acesta a intrat în vigoare o lege care îi obligă să ofere un buchet de flori femeilor cu ocazia trecerii la ora de vară. Nimeni nu știe până unde va ajunge ceastă extindere periculoasă a tradițiilor înjositoare care îi obligă pe bărbați să dea flori femeilor cam toată primăvara.

”Ok, am înțeles, e Valentine`s Day pe 14 Februarie. Merge o floare. Dar se întinde coarda. Vor și de Dragobete, pe 24 Februarie, după care vin 1 și 8 Martie, când trebuie să le dai altă serie de căcaturi, de la mărțișor la flori și mese pe la restaurant. Dă-o-n p… mea de viață! Acum trebuie să mă milogesc de florărese să-mi dea laleaua mai ieftin și pentru ora de vară”, a declarat inginerul Decebal Popescu într-o rară ieșire nervoasă.

Încă nu este clar în ce moment al zilei trebuie oferite florile. Unii spun că exact în momentul schimbării orei, dar nimeni nu vrea să riște să scoale din somn o femeie la ora 3 dimineața, nici măcar cu flori, pentru că cel mai probabil va fi sfâșiat de bestia trezită brusc, după care va trebui să-i mai dea flori de 4-5 ori ca să nu mai urle pe tema asta.

Și cum momentele în care bărbații trebuie să dea flori par să fie tot mai multe de la an la an, mulți bărbați încep să își caute joburi mai bine plătite.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

25 martie 2023 07:13
Citește mai mult despre: flori ora de vară

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult