Biserica explică scandalul Pomohaci: “Nu e păcat să faci sex cu minori, e păcat să le dai bani pentru asta”

Biserica face lumină în controversatul caz Pomohaci. Deşi apăruseră informaţii în presă cum că ar fi acuzat de corupere de minori, de fapt preotul Pomohaci a fost judecat pentru risipă de bani, cel mai grav păcat care poate fi comis de un ortodox. Concluzia unanimă a soborului de arhierei care l-au judecat a fost că preotul Pomohaci strică piaţa, oferindu-le bani minorilor ca să le atingă ciocanul!

“Dacă vrea să facă sex cu bărbaţi, de ce nu apelează la resursele bisericii? Sunt mii de preoţi şi mai ales călugări care sunt nu doar dispuşi să facă sex cu un alt bărbat, dar ar fi onoraţi să facă sex cu un preot care mai are şi o voce atât de frumoasă şi de expresivă. Oricare din membrii sinodului ar fi făcut sex cu el. Asta face el cu banii câştigaţi ca preot? E inacceptabil”, a spus Patriarhul.

Pentru păcatul său, Pomohaci va primi o pedeapsă exemplară. Va fi trimis la o parohie săracă şi timp de 3 ani toate încasările lui ca interpret de muzică populară vor intra în conturile Bisericii Ortodoxe. Adolescentul care a luat bani de la preot pentru relaţii sexuale a fost obligat să returneze banii Bisericii, aşa cum se cuvine.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 iunie 2017 16:06
Citește mai mult despre: BOR ciocan homosexual Pomohaci preot sex oral sinod

Alte articole

Vezi mai mult